+31680104573 | Een revolutie in schaafwondbehandeling. Bestel preventief!

Wie zijn wij

Master Plaster is ontstaan door een combinatie van kennis, ervaring, deskundigheid en de passie voor wielrennen.

Huub heeft als bevlogen huisarts en verknocht wielrenner regelmatig te maken met schaafwonden en de behandeling daarvan. Na flinke valpartijen op de fiets werd hij enorm enthousiast over het concept van vochtige wondgenezing en Master Plaster. De pleister gaf hem het beloofde resultaat; minder pijn, snelle wondgenezing en zo snel mogelijk weer op de fiets!

René als ex-prof wielrenner met de nodige val- en schuifpartijen achter de rug, omarmde dit enthousiasme direct en zag de vochtige wondgenezing als een welkome verbetering voor de wielersport. Bij zijn inzet voor veilig en verantwoord fietsen ziet René de Master Plaster en vooral de Master Plaster Kit ook als een enorme aanwinst.

Wielersport

In de wielersport worden wonden nog steeds op de traditionele manier behandeld en genezen dus met een korst, pijn en littekens. Deze wondbehandeling is volstrekt niet meegegaan met de tijd en de huidige stand van de techniek. En toch is al jaren duidelijk dat vochtige wondgenezing de beste methode is om wonden sneller en met minder littekenvorming te laten genezen. Er is dan ook veel verbetering te behalen door de vochtige wondbehandeling te introduceren in de wielersport.

Master Plaster is ontwikkeld met de nieuwste technologieën die ervoor zorgen dat het juiste vochtgehalte geabsorbeerd en behouden blijft in het wondkussen van de pleister. De pleisters zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en formaten. Daardoor zijn ze te gebruiken voor vrijwel alle schaafwonden.
De Master Plaster Kit biedt een hele set met benodigdheden voor een professionele wondverzorging. Met de handzame en compacte instructie kunt u direct aan de slag.