+31680104573 | Een revolutie in schaafwondbehandeling. Bestel preventief!

Bezorging

Gratis verzending binnen Nederland

De verzendingen binnen Nederland zijn GRATIS!

Voor overige Europese landen zijn de verzendingen boven de €50 ook gratis en geldt er voor een order onder de €50 een toeslag van €4 per verzending.

Dezelfde dag verzonden

Bestelt en betaalt u op werkdagen vóór 16:00 uur, dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag naar u verzonden!
Wij begrijpen dat u een product online bestelt omdat u het snel nodig heeft en we doen er alles aan om het zo snel mogelijk bij u te bezorgen. We bieden snelle betrouwbare service, van aankoop tot bezorging.

Door de brievenbus: u hoeft niet thuis te zijn

De bestellingen worden verzonden via PostNL. Bij de kleinere pakketten worden speciaal voor de brievenbus ontworpen dozen gebruikt. Deze pakketten gaan gewoon door de brievenbus met als voordeel dat u niet thuis hoeft te zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Bezorging in Nederland vindt plaats van dinsdag tot en met zaterdag. In 95% van de gevallen worden de orders binnen één werkdag geleverd.

In de overige Europese landen worden de bestellingen tussen de 2 en 4 dagen afgeleverd.

Pakketservice

Grotere pakketten worden verzonden via de pakketservice van PostNL. Bezorging in Nederland vindt plaats van maandag tot en met zaterdag. Pakketten die op zaterdag zijn verstuurd worden vanaf dinsdag bezorgd. In Nederland worden maximaal twee pogingen gedaan om het pakket te bezorgen. Als uitreiking aan de deur of bij één van de buren niet mogelijk is gebleken, kan het pakket tot drie weken daarna op een postvestiging van PostNL worden afgehaald.

In de overige Europese landen worden de bestellingen tussen de 2 en 4 dagen afgeleverd.

Spoedleveringen

Als u de producten met spoed nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen. In vrijwel alle gevallen wordt er een passende oplossing gevonden.

Vragen? Neem contact met ons op

Bij vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.